perjantai 28. elokuuta 2015

Syksy saapuu ja yleisurheilukoulut alkavat

Raatin stadion alkaa täyttyä innostuneista lapsista ja nuorista. Stadionilla urheilee kaikenikäisiä niin vasta-alkajia kuin kokeneempiakin urheilijoita. Pienimmät leikkivät ja heittävät turbokeihäitä, isommat juoksevat aitoja ja harjoittelevat kolmiloikkaa. Varma syksyn merkki on se, että yleisurheilukoulut alkavat.

Oulun Pyrinnön yleisurheilukoulut alkavat viikolla 37. Yleisurheilukoulut treenaavat kaksi kertaa viikossa, ja ryhmiä löytyy seitsemänvuotiaista aina 13+ ryhmään saakka. Kaikkein pienimmät, 4-6-vuotiaat voivat tutustua yleisurheiluun Oulun Pyrinnön yleisurheilukerhoissa. Yleisurheilukerhoja järjestetään arki-iltaisin kouluilla eri puolilla Oulua.

Yleisurheilukouluun osallistuakseen ei tarvita aikaisempaa kokemusta, ja mukaan voivat tulla myös aikaisemminkin yleisurheilleet. Harjoitukset on tarkoitus räätälöidä jokaisen ryhmän tason mukaan, lasten toiveita kuunnellen. Yleisurheilukouluissa tutustutaan kaikkiin lajeihin ja erilaisiin harjoitusmuotoihin. Tavoitteena on oppia jokaisen lajin perusteet ja innostaa ja kannustaa lapsia urheiluharrastuksen parissa. 

Yleisurheilukouluissa on vielä tilaa, tervetuloa liikkumaan hyvällä fiiliksellä hyvässä seurassa

Liikunnallista syksyä! 

tv. Ida, yu-kouluohjaaja

Ei kommentteja: